top of page

Als groepspraktijk hanteren we met alle artsen dezelfde normen en waarden binnen de uitvoering van de geneeskunde zonder onze eigenheid als huisarts te verliezen.

U bent vrij te kiezen bij welke arts u gaat. Als u op een specifiek moment niet bij uw arts terecht kan, kan u bij een collega een afspraak maken. Voor een huisbezoek houden we rekening met uw eventuele voorkeur in de mate dat we het kunnen inpassen in de werkregeling.

Door een goede onderlinge samenwerking en regelmatig overleg, zorgen wij dat we ten allen tijde op de hoogte zijn zijn we als huisartsenteam op de hoogte van de patiëntendossiers. Op deze manier zijn we in staat om dezelfde zorg te bieden bij afwezigheid van een collega.

Wij werken enkel op afspraak. Op die manier proberen we wachttijden minimaal te houden.

Alle medische patiëntengegevens zijn opgeslagen in een gemeenschappelijk elektronisch globaal medisch dossier (GMD). Zo kunnen we de continuiteit van zorg te allen tijde verzekeren.

Wij beoefenen in onze praktijk kwaliteitsvolle geneeskunde, gestoeld gebaseerd op wetenschappelijk bewezen richtlijnen (EBM of Evidence Based Medicine). Hiervoor volgen we regelmatig bijscholingen

bottom of page